Welkom

Welkom op de niet-officiële Belgische Lotto site en bedankt voor je bezoek! De officiële site vind je in het gedeelte Links.

Wat valt hier zoal te beleven? Je vindt hier de meest recente Lotto en Joker uitslagen vlak na de trekking en meestal nog vóór ze op TV komen! Natuurlijk kan je ook de geschiedenis van alle vorige trekkingen raadplegen. En dan is er natuurlijk ook de winstverdeling van Lotto en Joker.

Wat nog? Sinds 10 juni 2000 kan je de lotto- en jokergetallen ook gratis per e-mail in je mailbox krijgen: de LottoMail. We waren daarmee de eerste in België! Deze dienst is volledig gratis en je krijgt de getallen soms zelfs nog vóór ze op televisie komen! Klik hier om de Lottomail te ontvangen! Suc6!

Heb je zelf een website? Dan kan je een banner van BelgischeLotto.com op je site plaatsen en naar deze site linken. Je kan sinds 16 februari 2001 ook de meest recente Lotto en Joker uitslagen op jouw website plaatsen! Alweer een primeur voor België waar we naar onze bescheiden mening ook eerst mee waren! We zorgen er voor dat die banners elke woensdag en zaterdag automatisch aangepast worden, je hoeft er zelf totaal niets aan te doen en het is toch een meerwaarde voor je site en een extra service aan je bezoekers. Klik op webmasters' in het menu voor meer informatie.

Daarnaast vind je hier enkele handige en onmisbare tips & trucs en kunnen de grafieken, online Quickpick en statistieken een erg handig hulpmiddel zijn bij het invullen van je Lotto formulier.

Ook geven we een overzicht van de beste Lotto boeken en software, kan je het Lotto reglement nog even na lezen en is er een uitgebreide FAQ (Frequently Asked Questions = veel gestelde vragen).

Vergeet zeker ook niet de Straffe Verhalen eens te lezen en de links te bekijken; ze zijn beide de moeite waard.

En als je met de Lotto nog niets gewonnen hebt, dan kan je dat hier misschien wel! Je kan op een online loterij spelen en een Lotto biljet winnen als je een Straf Verhaal instuurt, als je vrienden of kennissen van de LottoMail op de hoogte stelt en als je deze site aanbeveelt. Bovendien ontvangt iedere 200ste inschrijver op de LottoMail ook een gratis Lotto biljet. Klik op Winnaars in het menu om er meer over te vernemen. Bezoekers van BelgischeLotto.com winnen en winnaars bezoeken BelgischeLotto.com!

Tot slot nog een vraag aan jullie, beste bezoekers! Alles maar dan ook alles is hier gratis; het enige wat we willen vragen, is dat je af en toe (hoe meer hoe liever!) deze site eens aanbeveelt aan een vriend, vriendin, buur, collega, familielid; als ze maar een email adres hebben en of je af en toe eens op deze website wil stemmen. Alvast bedankt.